Αγγλικά μέσω διαδικτύου για παιδιά

από 4 έως 12 ετών
 • Μαθήματα με βάση το παιχνίδι
 • Αφιερώνουμε το 50% του μαθήματος στην προφορική εξάσκηση
 • 28.000 παιδιά άρχισαν ήδη να μιλάνε Αγγλικά με εμάς!
Δοκιμάστε το δωρεάν
Ο συνεργάτης μας EnglishDom, παρέχει μαθήματα σε παιδιά από 12 ετών και ενήλικες!
 • Μελετήστε με ένα καινοτόμο ψηφιακό βιβλίο
 • Ένας προσωπικός δάσκαλος φροντίζει για την πρόοδό σας
 • Μάθετε Αγγλικά μέσω διαδικτύου - όπου και όποτε σας βολεύει
Μάθετε περισσότερα
EnglishDom - photo

Πως πραγματοποιούνται τα μαθήματα

Διαδραστική πλατφόρμα

Μια τάξη ειδικά σχεδιασμένη για να διασφαλίσει την επιτυχία των μαθητών μας. Θεματικά παιχνίδια, εργασίες για το σπίτι και ασκήσεις που βασίζονται στα ενδιαφέροντα του παιδιού, το εμπλέκουν στη μαθησιακή διαδικασία από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο.

Διαδραστική πλατφόρμα - photo

Διδαχθείτε σύμφωνα με τα πρότυπα Cambridge και CEFR

Χρησιμοποιούμε την αποτελεσματική μέθοδο Ολικής Φυσικής Απόκρισης (TPR) και την Επικοινωνιακή Μέθοδο του Cambridge. Με βάση την αποτελεσματική προαγωγή τους στην επόμενη τάξη, οι μαθητές συμμετέχουν σε εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί το επίπεδο γλωσσικής επάρκειας που επιτεύχθηκε, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Διδαχθείτε σύμφωνα με τα πρότυπα Cambridge και CEFR - photo

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Ιδιαίτερα μαθήματα με καθηγητή. Λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού. Δημιουργούμε ένα εκπαιδευτικό σχέδιο με βάση τους προσωπικούς στόχους, τα ενδιαφέροντα και το επίπεδο γλωσσικής επάρκειας. Μετά από κάθε μάθημα, ο καθηγητής στέλνει μία αξιολόγηση όπου περιγράφεται λεπτομερώς η πρόοδος του παιδιού.

Εξατομικευμένη προσέγγιση - photo

Εφαρμογή για κινητά, για παιδιά και γονείς

Ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να μάθει αγγλικά από οπουδήποτε: το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κινητό τηλέφωνο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει παιχνίδια για την αφομοίωση του υλικού μελέτης και για την εξάσκηση της προφοράς. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια βολική διεπαφή για τον προγραμματισμό μαθημάτων και την παρακολούθηση της μαθησιακής εξέλιξης.

Εφαρμογή για κινητά, για παιδιά και γονείς - photo

Διεθνή κλαμπ συνομιλίας

Όλοι οι μαθητές μας συμμετέχουν σε θεματικά ομαδικά μαθήματα με συνομηλίκους τους από διαφορετικές χώρες. Οι μαθητές μαγεύονται από το γλωσσικό περιβάλλον, εξασκούνται στην προφορική ομιλία, μαθαίνουν να εκφράζονται και να μοιράζονται τις σκέψεις τους στα αγγλικά.

Διεθνή κλαμπ συνομιλίας - photo

Κόστος μαθημάτων

4 μαθήματα
47 €
Εύκολη αρχή
11,80 € / μάθημα
8 μαθήματα
85 €
10,60 € / μάθημα
12 μαθήματα
113 €
9,40 € / μάθημα
60 μαθήματα
417 €
Κέρδος
6,90 € / μάθημα
 • Ιδιαίτερα μαθήματα με καθηγητή
 • Μαθήματα 25 έως 55 λεπτών
 • Διεθνή Κλαμπ Συνομιλίας - χωρίς χρέωση
 • Τα μαθήματα δεν λήγουν

Γιατί το All Right;

Ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα - photo

Ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα

Το παιδί μπορεί να μάθει από την άνεση του σπιτιού σας. Γλιτώστε χρόνο από τα πηγαινέλα. Η διαδικτυακή μορφή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το πρόγραμμα που σας βολεύει.

Μαθήματα που αγαπούν τα παιδιά - photo

Μαθήματα που αγαπούν τα παιδιά

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων συζητάμε για το MINECRAFT, διαβάζουμε HARRY POTTER και επιλέγουμε θέματα με βάση τα ενδιαφέροντα του παιδιού, για να διασφαλίσουμε πως κάθε μάθημα είναι διασκεδαστικό και τέλεια προσαρμοσμένο στο παιδί.

Ηρεμία και σιγουριά για τους γονείς - photo

Ηρεμία και σιγουριά για τους γονείς

Εμείς θα επιλέξουμε τον καθηγητή, θα δημιουργήσουμε ένα βολικό πρόγραμμα εκμάθησης, θα σας υπενθυμίζουμε τα μαθήματα και θα ελέγχουμε την αφομοίωση της γνώσης.

Προφορική εξάσκηση - photo

Προφορική εξάσκηση

Θα βοηθήσουμε το παιδί να ξεπεράσει το γλωσσικό φράγμα και να αναπτύξει προφορικές δεξιότητες. Σε κάθε μάθημα, ο μαθητής ενθαρρύνεται να μιλάει για τουλάχιστον το 50% του μαθήματος. Κάνουμε επίσης προφορική εξάσκηση στα Αγγλικά με συνομηλίκους σε μικρές ομάδες.

Αξιολογήσεις γονέων

Vladislav και Valentina - photo
Vladislav και Valentina

Το παιδί μου (6 ετών), απολαμβάνει πολύ τα μαθήματα. Κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και συμμετέχουμε στις ομαδικές λέσχες συνομιλίας (3-6 παιδιά κάθε φορά). Τα μαθήματα είναι πολύ διασκεδαστικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Gheorghe Madalina και Gheorghe Ilinca - photo
Gheorghe Madalina και Gheorghe Ilinca

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το σχολείο. Η κορούλα μου έκανε ένα "δοκιμαστικό" μάθημα και από τότε κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα ξανακάνει Αγγλικά γιατί της άρεσε πάρα πολύ. Είναι πολύ ευχαριστημένη με την καθηγήτριά της και οι εκπτώσεις του σχολείου είναι ικανοποιητικές.

Cyril και Victoria - photo
Cyril και Victoria

Καλημέρα σε όλους. Μου αρέσουν πολύ τα αγγλικά για παιδιά του σχολείου σας. Το παιδί μου ανυπομονεί για τα μαθήματα. Η καθηγήτριά μας, η Ιουλία, είναι πολύ συμπαθητική, και μέχρι και εγώ περιμένω να κάνω μάθημα μαζί με το παιδί μου :)))

Raluca και Sara - photo
Raluca και Sara

Η 4 ετών κόρη μου ανησυχούσε πάρα πολύ. Αλλά χάρις στον ευγενικό και υπομονετικό καθηγητή, που κάνει τόσο ενδιαφέροντα τα μαθήματα, το παιδί μου περιμένει πως και πως την έναρξη του μαθήματος

Maja και Paulina - photo
Maja και Paulina

Τα μαθήματα με την καθηγήτρια, την Kamila, είναι ενδιαφέροντα, διασκεδαστικά, και απολαμβάνουμε πραγματικά να μαθαίνουμε αγγλικά μαζί της. Η καθηγητήρια μας βοηθάει και παίζει πάντα εκπαιδευτικά παιχνίδια με το παιδί

Bartosz και Joanna - photo
Bartosz και Joanna

Συνιστώ τα μαθήματα στο Σχολείο All Right :) Ο γιος μου λατρεύει τα μαθήματα με τον δάσκαλό του, και περιμένει πως και πως το επόμενο! Βλέπω την εξέλιξη και την πρόοδό του. Όποτε έχω κάποια ερώτηση, πάντα υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη. Το συστήνω

stars 4.9 από 5

Στο δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα:

AllRight.com
Κάντε κράτηση δωρεάν μαθήματος