Limba engleză online pentru copii

de la 4 la 12 ani
 • Lecții bazate pe jocuri
 • Dedicăm 50% din timpul lecției pentru a exersa vorbirea
 • 28.000 de copii deja vorbesc limba engleză alături de noi!
Încearcă gratuit
Partenerul nostru EnglishDom oferă cursuri pentru copii de la 12 ani și adulți!
 • Studiați cu un manual digital inovator
 • Un profesor personal se ocupă de progresul tău
 • Învățați engleza online - oriunde și oricând vă convine
Citiți mai mult
EnglishDom - photo

Cum se desfășoară lecțiile

O platformă interactivă

O sală de clasă concepută cu grijă pentru a asigura succesul studenților noștri. Jocurile tematice, temele și activitățile bazate pe interese personale atrag copilul în procesul de învățare încă din prima clipă.

O platformă interactivă - photo

Cursuri conform standardelor Cambridge și CEFR

Utilizăm metodele eficiente ale Total Physical Response (TPR) și Cambridge Communication. În urma rezultatelor din clasele anterioare, studenții noștri sunt evaluați printr-un examen intern care atestă nivelul lingvistic conform standardelor internaționale.

Cursuri conform standardelor Cambridge și CEFR - photo

Abordare individuală

Lecții unu-la-unu cu un profesor. Luăm în considerare trăsăturile de caracter ale fiecărui copil. Realizăm planuri educaționale bazate pe interese personale și nivelul lingvistic. După fiecare lecție, trimitem mai departe feedback-ul detaliat al profesorului, privind progresul copilului.

Abordare individuală - photo

App pe telefon pentru copii și părinți

Studentul va putea învăța limba engleză de oriunde, este nevoie doar de un telefon. Aplicația include activități tip jocuri pentru a consolida materialul educațional și a exersa pronunția. Are o interfață convenabilă pentru a programa lecțiile și a monitoriza dinamica învățării.

App pe telefon pentru copii și părinți - photo

Cluburi internaționale de conversație

Toții studenții noștri iau parte la clase tematice în grup, alături de colegi din toată lumea. Studenții au șansa să se imerseze în acest mediu unde pot exersa abilitățile conversaționale, pot învăța să se exprime mai bine și să-și împărtășească gândurile în limba engleză.

Cluburi internaționale de conversație - photo

Tarife lecții

4 lecții
236 RON
Un start ușor
59 RON / lecție
8 lecții
425 RON
53,10 RON / lecție
12 lecții
567 RON
47,20 RON / lecție
60 lecții
2.090 RON
Profitabil
34,80 RON / lecție
 • Lecții individuale cu un profesor
 • Lecții de 25 și 55 de minute
 • Cluburi de conversație internaționale - gratuite
 • Lecțiile nu expiră

De ce All Right?

Lecții individuale online - photo

Lecții individuale online

Copilul tău poate învăța de acasă. Nu mai pierzi timp pe drum. Formatul online îți permite să stabilești programul pentru a fi cât mai convenabil pentru tine.

Lecții îndrăgite - photo

Lecții îndrăgite

În timpul lecțiilor, discutăm MINECRAFT, citim HARRY POTTER sau alegem alte subiecte conform intereselor copilului, astfel încât fiecare lecție este distractivă și perfect concepută pentru fiecare student în parte.

Părinți liniștiți - photo

Părinți liniștiți

Alegem pentru tine un profesor, creăm un program de studiu convenabil, îți amintim când au loc lecțiile și avem grijă ca cel mic să dobândească toate cunoștințele.

Practica conversațională - photo

Practica conversațională

Îl ajutăm pe cel mic să-și depășească bariera lingvistică și să dezvolte aptitudini conversaționale. În cadrul fiecărei lecții, studenții sunt încurajați să vorbească cel puțin 50% din timp. Aceștia pot conversa în limba engleză și în cadrul unor grupuri mici de colegi.

Recenzii de la părinți

Vladislav și Valentina - photo
Vladislav și Valentina

Copilului meu (6 ani) îi place foarte mult. Participăm atât la lecții individuale, cât și la cluburi de conversație în grup (3-6 copii). Lecțiile sunt foarte distractive. Recomand cu încredere.

Gheorghe Madalina și Gheorghe Ilinca  
       - photo
Gheorghe Madalina și Gheorghe Ilinca

Sunt atât de încântată de această școală. Fetița mea a avut o lecție de probă, și de atunci în fiecare zi mă întreabă dacă are engleza, îi place foarte mult. Este foarte mulțumită de profesorul ei, iar reducerile sunt bine-venite.

Cyril și Victoria - photo
Cyril și Victoria

Bună ziua tuturor. Îmi place foarte mult engleza pentru copiii predată la această școală. Copilul meu așteaptă cu nerăbdare lecțiile. Ne place foarte mult profesoara Iulia și așteptăm lecția atât eu cât și copilul meu :)))

Raluca și Sara - photo
Raluca și Sara

Fiica mea de 4 ani era foarte îngrijorată, dar are un profesor foarte amabil și răbdător, iar lecțiile au fost atât de interesante că copilul meu așteaptă cu nerăbdare următoarea lecție

Maja și Paulina - photo
Maja și Paulina

Lecțiile cu profesoara Camelia sunt interesante și distractive. Ne place foarte mult să învățăm limba engleză cu ea. Profesoara ne ajută și participăm la jocuri educative

Bartosz și Joanna - photo
Bartosz și Joanna

Vă recomand să studiați la școala All Right :) Fiul meu adoră lecțiile cu profesorul său și așteaptă cu nerăbdare următoarea. Îi văd implicarea și progresul. Mereu primim ajutor dacă avem vreo întrebare. Recomand

stars 4.9 din 5

În cadrul lecției de probă:

AllRight.com
Înscrie-te la lecție gratuită