Engleski onlajn za decu uzrasta

od 4 do 12 godina
 • Lekcije kroz igru
 • Posvećujemo 50% vremena lekcije konverzacijskoj vežbi
 • 28000 dece već je progovorilo engleski sa nama!
Probati besplatno
Naš partner EnglishDom pruža lekcije za decu stariju od 12 godina i odrasle!
 • Učenje uz inovativni digitalni udžbenik
 • Lični tutor vodi računa o Vašem napretku
 • Učite engleski onlajn - bilo gde i bilo kada Vama odgovara
Deatljnije
EnglishDom - photo

Dobijate

Interaktivna platforma

Učionica posebno dizajnirana za decu pomaže nastavniku da brzo pronađe zajednički jezik sa detetom. Tematske igre, domaći zadaci i aktivnosti bazirane na ličnim interesovanjima uključuju dete u proces učenja od prvog minuta.

Interaktivna platforma - photo

Učenje u skladu sa standardima CEFR i Univerziteta Kembridž

Oslanjamo se na efikasne metode potpunog fizičkog odgovora (TPR) i komunikacijski pristup Univerziteta u Kembridžu. Zahvaljujući časovima, naši đaci prolaze interne ispite, potvrđujući nivo znanja jezika u skladu sa međunarodnim standardom.

Učenje u skladu sa standardima CEFR i Univerziteta Kembridž - photo

Individualni pristup

Lekcije 1-na-1 sa nastavnikom ili nastavnicom. Uzimamo u obzir specifičnosti svakog deteta. Kreiramo nastavni plan rada na osnovu ličnih ciljeva, interesovanja i nivoa znanja deteta. Nakon svake lekcije, nastavnik ili nastavnica šalje pisani izveštaj o napredovanju deteta.

Individualni pristup - photo

All Right aplikacija za decu i roditelje

Đak može da uči engleski bilo gde. Potreban je samo telefon. Aplikacija uključuje zadatke kroz igre, koji su konsolidovani s obrazovnim materijalima i vežbama izgovora. Aplikacija takođe ima intuitivan interfejs za zakazivanje lekcija i praćenje dinamike učenja.

All Right aplikacija za decu i roditelje - photo

Međunarodni konverzacijski klubovi

Svi naši đaci pohađaju grupne lekcije sa vršnjacima iz različitih zemalja. Đaci se na taj način potpuno uključuju u jezičko okruženje, vežbaju da govore engleski, uče da se izraze i podele lične misli i zapažanja na engleskom.

Međunarodni konverzacijski klubovi - photo

Cena lekcija

4 lekcije
5.100 RSD
Lak početak
1.280 RSD / lekcija
8 lekcija
9.200 RSD
1.150 RSD / lekcija
12 lekcija
12.300 RSD
1.030 RSD / lekcija
60 lekcija
45.400 RSD
Isplativo
760 RSD / lekcija
 • Individualne lekcije s nastavnikom ili nastavnicom
 • Lekcije od 25 i 55 minuta
 • Međunarodni konverzacijski klubovi - besplatno
 • Lekcije ne ističu

Zašto All Right?

Individualne onlajn lekcije - photo

Individualne onlajn lekcije

Vaše dete može da uči iz udobnosti sopstvenog doma. Uštedite vreme na zamarajućoj vožnji. Online obrazovanje omogućava da napravite raspored u vreme koje Vama odgovara.

Lekcije koje deca vole - photo

Lekcije koje deca vole

Tokom lekcija, razgovaramo o igri MINECRAFT, čitamo Hari Potera i biramo teme u skladu s interesovanjima deteta. Na taj način, svaka lekcija je zabavna i savršeno odgovara detetu.

Mir za roditelje - photo

Mir za roditelje

Izabraćemo nastavnika ili nastavnicu, napraviti odgovarajući raspored časova, podsećati Vas kada je lekcija i voditi računa o usvajanju znanja.

Konverzacijska vežba - photo

Konverzacijska vežba

Pomažemo Vašem detetu da prevaziđe jezičke barijere i razvije konverzacijske veštine. Tokom svake lekcije, ohrabrujemo đake da provedu najmanje 50% vremena pričajući. Takođe vežbamo konverzacijski engleski sa vršnjacima u malim grupama.

Mišljenja roditelja

Vladislav i Valentina - photo
Vladislav i Valentina

Moje dete (koje ima 6 godina) zaista obožava školu. Pohađamo individualne lekcije, ali i grupne konverzacijske klubove (grupe od 3 do 6 đaka istovremeno). Lekcije su krajnje zabavne i inspirativne. Sve preporuke.

Gheorghe Madalina i Gheorghe Ilinca - photo
Gheorghe Madalina i Gheorghe Ilinca

Prezadovoljna sam školom. Moja devojčica imala je „test” lekciju i od tada me svaki dan pita da li će imati lekciju engleskog tog dana, zato što zaista uživa. Zadovoljna je nastavnikom, a iskreno govoreći, popusti su odlični.

Kiril i Viktorija - photo
Kiril i Viktorija

Dobar dan svima! Zaista volim lekcije engleskog u Vašoj školi. Moje dete radosno iščekuje lekcije. Veoma volimo nastavnicu Juliju, a i ja takođe sa zadovoljstvom iščekujem svaku narednu lekciju sa svojim detetom :)))

Raluka i Sara - photo
Raluka i Sara

Moja četvorogodišnja kćerka bila je vrlo zabrinuta. No, zahvaljujući učtivoj i strpljivoj nastavnici, kao i uzbudljivim lekcijama, moje dete jedva čeka da naredna lekcija počne

Maja i Paulina - photo
Maja i Paulina

Lekcije sa nastavnicom Kamilom su interesantne, zabavne i zaista uživamo da sa njom učimo engleski. Nastavnica pomaže i skroz je opuštena po pitanju igranja igara obrazovnog karaktera

Bartoš i Joana - photo
Bartoš i Joana

Preporučujem učenje u školi All Right :) Moj sin strašno voli lekcije i bukvalno iščekuje narednu lekciju još po završetku trenutne! Vidim njegov razvoj i napredak. Podrška tima je tu uvek kada imam pitanje. Svaka preporuka

stars 4.9 iz 5

Tokom probne lekcije:

AllRight.com
Zakažite besplatnu lekciju